Vilniečiai verslininkus moko, kaip žuvį valgyti

Publikuota: 2017-03-20
„Fiš“ parduotuvė išnaudoja pajūrio kozirį – vilniečiams nuolat siūlo šviežių sezoninių žuvų.
Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
„Fiš“ parduotuvė išnaudoja pajūrio kozirį – vilniečiams nuolat siūlo šviežių sezoninių žuvų. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.

Vis daugiau žemės ūkio produkcijos tiekėjų supranta, kad verta patiems ją perdirbti ir parduoti galutiniam pirkėjui. Tačiau jei ateini į sostinę, kur perkamoji galia šalyje didžiausia, reikia būti pasirengusiems taikytis prie vilniečių skonio.

Dar prieš kelerius metus vilniečiai sunkiai rasdavo, kur įsigyti šviežių žuvų ir jų gaminių, dabar ši niša sparčiai pildosi. Šeiminis bistro sostinės senamiestyje „Fish Makers“, kur galima ne tik pavalgyti vietoje, bet ir užsisakyti, tarkim, silkės p ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau